Засідання педагогічної студії для вчителів української мови та літератури

12.05.2023 12:25
11 травня 2023 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося засідання педагогічної студії для вчителів української мови та літератури «Інноваційні засоби підвищення мовної культури та грамотності учнів на уроках української мови та літератури з використанням технології майндмеппінгу за допомогою технічних засобів та інформаційних сервісів» (координатор Т.М. Дзюба, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників; керівник Н.В. Глущенко, учитель української мови і літератури ОЗО "Макарівський ліцей № 2").
Учасники педмайстерні вкотре взяли участь у творчому звіті, під час якого поділилися своїми досягненнями у впровадженні технології майндмеппінгу за допомогою технічних засобів та інформаційних сервісів. 
 Філологи на таких   заняттях не тільки впроваджують технологію майндмеппінгу, а й  продовжують використовувати різні програмні середовища. Адже це і є одним  із шляхів підвищення мовної культури та грамотності учнів.
Зібрання завершилося в дружній атмосфері. Кожен із учителів-словесників отримав нові ідеї для подальшої освітньої діяльності.