Засідання методичної панорами

27.10.2023 10:39

Науково-педагогічний проєкт «Інтелект України»

Освітні інноваційні проєкти дозволяють суттєво підвищити якість навчання та забезпечити максимальні можливості для особистісного розвитку школяра.

Саме науково-педагогічний проєкт «Інтелект України» надає можливість сформувати якісний майбутній інтелектуальний фонд нації за рахунок упровадження наукових досягнень та інноваційної практики.

24 жовтня 2023 року відбулося перше засідання методичної панорами з теми: «Формування ключової компетентності – уміння вчитися у молодших школярів за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» в межах Нової української школи» (координатор Валентина ШКУРАТОВА, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Галина ЛЕВЧЕНКО, учитель початкових класів вищої кваліфікаційної категорії, «старший вчитель» ОЗО «Макарівський ліцей №2»).

Галина Іванівна поділилася досвідом як учасник Всеукраїнського науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» (працює десять років за проєктом), ознайомила учасників зібрання з формами і методами, засобами навчання, які найбільшою мірою допомагають дитині досягти успіхів, зберегти в учнів позитивне ставлення до школи, стійкої мотивації до учіння.

Керівник надала можливість колегам відчути, що робота в проєкті – це насправді методичний майданчик для побудови нового освітнього середовища й для учня, і для вчителя.