Засідання консультативного пункту для молодих учителів початкових класів

12.12.2023 12:39

В умовах постійного реформування й модернізації освіти підвищуються вимоги до вчителя. З огляду на це , все більш вагомим стає етап входження молодого вчителя в педагогічну професію. Саме тому особливої актуальності набуває увага до особистості молодого вчителя, його підготовки, професійного й особистісного розвитку.

     08 грудня 2023 року відбулося засідання консультативного пункту для молодих учителів початкових класів “Особливості оцінювання результатів навчання у початковій школі” (координатор Валентина Шкуратова, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Наталія Зінченко, вчитель початкової школи вищої кваліфікаційної категорії, вчитель - методист Макарівського ліцею № 1).

    Під час засідання Наталія Володимирівна акцентувала увагу на ціннісних орієнтирах оцінювання.  Учасники розглянули його види, відмінності та детально опрацювали техніки формувального оцінювання.

   Керівник поділилася досвідом з молодими спеціалістами новими підходами щодо оцінювання результатів навчання, ознайомила з Бланком оцінювання діагностувальних робіт, який є “місточком” для заповнення  Свідоцтв досягнень учня.