Заняття творчої групи вчителів географії

19.01.2024 12:21
Справжній учитель — не той, хто тебе постійно виховує, а той, хто допомагає тобі стати самим собою.
Професійний ріст вчителя – це процес, який спрямований на досягнення професіоналізму, що призводить до якісних змін особистісної сфери та професійної діяльності вчителя.
18 січня 2024року у режимі онлайн відбулося друге заняття творчої групи вчителів географії «Сучасний урок географії як форма організації компетентнісного підходу в НУШ» (координатор Тетяна БУЛАХ, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Валентина ЯКОВЕНКО, учитель географії Мотижинського ліцею).
Під час заняття вчителі розглянули можливості використання інтерактивних застосунків Google для планування освітньої діяльності педагога, використання ресурсів для підготовки здобувачів освіти до написання діагностичних робіт, НМТ та інших видів перевірочних робіт. Обговорили шляхи подальшої творчої роботи групи зі створення завдань для різних видів перевірок знань, умінь та навичок, а також розробку завдань для актуалізації опорних знань та реалізації практичної складової, які будуть спрямовані на роботу з інформацією та опанування учнями компетентностей, умінь і навичок, які допомагають їм бути успішними, конкурентними та цінними на ринку праці.