Заняття майстер -класу для вчителів фізики

01.03.2024 15:02
Одноманітність у роботі стомлює не лише учня, але й учителя.
“Треба самому багато знати, щоб навчати інших”.
В.Короленко
 
   28 лютого 2024 року у режимі онлайн відбулося друге заняття майстер -класу для учителів фізики «Microsoft Whiteboard як засіб ефективної взаємодії з учнями в онлайн-форматі» (координатор Тетяна БУЛАХ, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Валентина ОЛАДЬКО, учитель фізики Макарівського ліцею №1, учитель вищої категорії). 
 
Що таке корпорація Майкрософт Whiteboard? 
Цифрова дошка – це програма, яка виконує функції звичайної дошки, але з віртуальним керуванням. Whiteboard дає змогу мозкового штурму, інтеграції, інновацій та ініціювати творчі ідеї з іншими користувачами незалежно від того, що ви використовуєте або звідки .
Це дошка для сучасного вчителя. Це робоча область для візуальної співпраці, у якій кожен може робити свій внесок на нескінченному полотні так, ніби  всі були в одній кімнаті разом. 
Whiteboard дає змогу планувати уроки, презентувати їх залучаючи здобувачів освіти, проводити обговорення в класі інклюзивними способами та призначати домашні завдання окремим особам або цілим групам. ЇЇ можна використовувати під час синхронного та асинхронного навчання. Можливості нескінченні!