Заключне засідання майстер-класу для керівників ЗЗСО, ЗДО, ЗПО, заступників директорів з НВР

19.05.2023 14:10
18 травня 2023 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників Відділу освіти, молоді, фізичної культури та спорту Макарівської селищної ради відбулося заключне засідання майстер-класу для керівників ЗЗСО, ЗДО, ЗПО, заступників директорів з навчально-виховної роботи "Інноватика у сфері взаємодії закладу загальної середньої освіти з установами. Механізми співпраці"(координатор Олена  Матейчук, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Олена Кондратенко, директор Копилівського ліцею).
Особливу увагу було зосереджено на дослідно-експериментальній роботі ліцею за темою «Управління проєктами особистісного розвитку учнів в освітньому середовищі об’єднаних територіальних громад» (керівник Киричук В. О.) та співпраці закладу освіти з ДЗВО «Університет менеджменту освіти». Даний проєкт з упровадження в освітній процес закладу освіти інноваційної особистісно-розвивальної освітньої системи автоматизований на хмарному сервісі управління освітнім процесом «Універсал–онлайн», який успішно впроваджують у роботу колективи Копилівського ліцею та Маковищанської гімназії (директор Чернявка В.В.).
Вікторія Чернявка презентувала можливості діагностики здобувачів освіти. Присутні розглянули зразки сформованих планів, можливості залучення педагогічних працівників до освітніх та виховних проєктів.