Заключне заняття майстер - класу для вчителів різних галузей 5-11 класів

18.05.2023 16:34

Нині навряд чи вдасться знайти людину, яка була б так чи інакше пов’язана з бізнесом, і яка б не чула про служби Office 365. То що це таке — Office 365? Раніше, коли не було сервісів Office 365 і подібних до них, компаніям доводилось обмежуватися малим набором інструментів для ведення бізнесу і використовувати, переважно, тільки стандартне програмне забезпечення MS Office, яке постачається на продаж у вигляді коробкових версій з обмеженим функціоналом і терміном підтримки. Тепер, на щастя, є різні хмарні сервіси, призначені допомогти в розвитку бізнесу, й безперечним лідером є Microsoft Office 365, повна заміна старому рішенню MS Office. Не зайвим буде розібратись у відмінностях і нововведеннях хмарних служб.                       

Відбулося заключне заняття майстер - класу для вчителів різних галузей 5-11 класів «Використання компонентів Microsoft Office в роботі вчителя». Координатор Тетяна Булах, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників. Керівник Вікторія Грицак, учитель інформатики Кодрянського ліцею.         

Учителі громади ознайомилися з особливостями роботи з програмним забезпеченням Office 365, WPS Office, порівняли можливості роботи у офлайн та онлайн форматах; звернули увагу на переваги, недоліки та платний контент.