Щодо впровадження стандартів НУШ у повсякденну діяльність педагогічної громадськості закладів загальної середньої освіти України

16.03.2023 15:25

Повідомляємо про те, що Український освітянський видавничий   центр «Оріон» продовжує спільну роботу щодо впровадження стандартів НУШ у повсякденну діяльність педагогічної громадськості закладів загальної середньої освіти України.

«Оріон» пропонує Вашій увазі серію березневих вебінарів «Навчаючись — перемагаємо» авторів і авторок модельних навчальних програм, підручників і посібників, присвячених актуальним проблемам впровадження засад Нової української школи в 6 класі за умов російської  агресії (див. Додаток до листа).

Вебінари (тривалість у середньому 2 години) будуть проводитися на платформі ZOOM і транслюватися у прямому ефірі на ютуб-каналі УОВЦ «Оріон» з можливістю ставити запитання спікерам, а також отримувати відповіді. Запис вебінару можна переглянути в будь-який зручний для вас час на ютуб-каналі (безкоштовно).

У кількість годин сертифікату входить перегляд презентацій підручників (5 год.). Тому варто зареєструватися до 30 березня.

Модераторка: Ірина Красуцька, головна редакторка УОВЦ «Оріон» (0973301083 ikras@ukr.net)

Посилання на трансляції та детальну інформацію щодо вебінарів читайте на сторінці видавництва у «Facebook».

Звертаємо                Вашу    увагу,    що     на     сайті     видавництва (https://www.orioncentr.com.ua/the-nus-5-9-forms/41-guieds-nus/262-methodycal- guide-nus-collection) розроблений тематичний розділ «Методичні путівники»,

 

де публікуються путівники, поради та інструкції, збірники актуальних матеріалів від обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, що стануть у пригоді під час підготування вчителів НУШ до навчального процесу.

програма.docx (643037)