Щодо партнерства у працевлаштуванні молодих вчителів у закладах загальної середньої освіти Київщини

15.03.2023 12:24

Комунальний навчальний  заклад  Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» повідомляє, що  освітня організація «Навчай для України» запрошує до партнерства у працевлаштуванні молодих вчителів у закладах загальної середньої освіти Київщини.

            МОН України підтримує діяльність «Навчай для України», безстроковий меморандум про співпрацю з якою було підписано в 2017 році. Організація залучає переможців національних олімпіад, міжнародних стипендій і проєктів, найкращих випускників і талановитих молодих спеціалістів різних галузей до вчителювання у школах-партнерах у маленьких населених пунктах України на 1 рік з можливістю продовження співпраці.

            Школи-партнери беруть у свої колективи вчителів-учасників програми «Навчай для України» для викладання навчальних предметів, а також сприяють додатковій діяльності вчителя-учасника: організація позашкільних активностей для дітей та реалізація проєктної діяльності. Під час участі в програмі молоді педагоги продовжують розвиватися та здобувати освіту з педагогічної майстерності як у державному вищому навчальному закладі освіти, так і на навчальних сесіях, організованих у рамках проєкту.

            Переваги партнерства школи з програмою «Навчай для України»:

  •   умотивовані та ініціативні вчителі у вашій школі;
  • комплексний розвиток та вплив на дітей у громаді: гуртки з програмування, дебатні та кіноклуби, гуртки іноземних мов, мистецтва та фотодизайну, клуби фінансової грамотності тощо;
  •  першочергове інформування та пріоритет участі шкіл-партнерів у проєктах «Навчай для України» за підтримки міжнародних організацій.

Для участі у програмі необхідно до 30 квітня 2023 року заповнити форму реєстрації за покликанням: https://bit.ly/TFU_partnership_schools.