Щодо обласного засідання для директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників

05.07.2022 15:40

05 липня 2022 року в режимі онлайн Центр професійного розвитку педагогічних працівників Макарівської селищної ради долучився до обласного засідання круглого столу «Діяльність центрів професійного розвитку педагогічних працівників в умовах воєнного стану» для директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників і працівників місцевих органів управління освітою, які координують методичну роботу. 

Олені Володимирівні, директору Центру професійного розвитку педагогічних працівників  відділу освіти, молоді, фізичної культури та спорту Макарівської селищної ради, було за честь презентувати досвід освітянської громади з теми "Проєктування траєкторії професійного розвитку вчителя в умовах воєнного стану".

Учасники круглого столу активно долучилися до обговорення актуальних питань та мали можливість поділитися досвідом роботи освітньої галузі територіальних громад, подоланням викликів сьогодення в різних  сферах життя.

Зі щемом колеги області сприйняли відео про селище в період, коли відбувалися бойові дії. Руйнація не зупинила співпрацю Центру з освітянами громади та області. Першочерговим завданням для консультантів залишається координація навчання вчителів 5-х класів за новим Державним стандартом.

Директор та консультанти поділилися власним досвідом та прислухались до порад колег з інших громад, які стануть в нагоді в подальшій роботі; окреслили програму дій щодо навчання осіб, які постраждали внаслідок російської агресії, з метою надання послуг у Макарівській ТГ.