Щодо надання психологічної, соціальної, гуманітарної, юридичної та освітньої підтримки постраждалих від війни

07.09.2022 16:08

Інформуємо про діяльність проєкту «Підтримка ВПО в Україні», який 

реалізує громадська організація «Дівчата» в партнерстві з Міжнародною організацією World Vision за фінансового сприяння ADH.

Проєкт передбачає надання психологічної, соціальної, гуманітарної, юридичної та освітньої підтримки постраждалих від війни в чотирьох регіонах України, зокрема й у Київській області.

У межах проєкту буде проведене безкоштовне профорієнтаційне тестування підлітків від 14 років та дорослих, які мають статус ВПО або постраждали внаслідок воєнних дій. Діагностика передбачає встановлення відповідності здібностей і особистісних якостей певному виду діяльності шляхом зіставлення особливостей учасника проєкту та вимог до професій.

Тестування за апробованими Службою зайнятості України тестами відбуватиметься у вересні-лютому 2022-2023 навчального року. Орієнтовна тривалість індивідуального онлайн-тестування складатиме 2,5 години. За результатами діагностики фахівцями буде проводитися групова онлайн-консультація для роз’яснення результатів.

Зареєструватися для участі в тестуванні можна за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoAmHxUKSeEJWAn8vZi6KiOEuNgvwS-eqy9yOq7jCsuAAqbQ/viewform.

Контакти відповідальної особи в Київській області: Надія Лисенко, методист відділу географії та економіки КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», 0952284564 (вайбер),      e-mail: 28111970nadya@gmail.com.