Щодо консультпункту для вчителів мовно-літературної галузі

10.03.2023 13:17
Учитель є однією з професій, представники якої повинні одночасно змінюватись із вимогами сучасного життя, опановуючи нові знання, навички задля покращення та підвищення ефективності навчального процесу. Реалії сьогодення наголошують на важливості оволодіння педагогами цифровими інструментами.
Ресурс ToonyTool, з яким ознайомилися вчителі мовно- літературної галузі 9 березня 2023 року  під час зустрічі на черговому занятті консультпункту «Традиційні та інноваційні підходи у створенні креативної інтелектуальної особистості на уроках словесності», допоможе сучасному педагогу  урізноманітнити освітній процес та мотивувати учнів до навчання. Координатор Тетяна Дзюба, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Керівник Тетяна Суздальцева, учитель зарубіжної літератури Мотижинського ліцею.
  У непростих умовах сьогодення під час щоденної підготовки до уроків учителю важливо знайти один, але дієвий ресурс, за допомогою  якого він матиме змогу створити багато різноманітних матеріалів для роботи учнів на уроках.
Саме онлайн-ресурс ToonyTool дає  таку можливість.
У цьому переконались словесники, ознайомившись з інструментами застосунку для роботи на уроках мови та літератури.
Оскільки зустріч припала на 209-ту річницю з Дня народження
 Т.Г. Шевченка, практична робота вчителів із застосунком мала відповідну тематичну направленість. Фотоколажі, плакати, комікси, слайд- шоу  були присвячені цій особливій для кожного українця даті.