Про засідання Школи молодого вчителя "Ключі до педагогічної майстерності"

10.02.2023 13:25

Система роботи з молодими вчителями в нашій громаді має свої традиції. Це й наставництво, і методичні консультації, і засідання Школи молодого вчителя "Ключі до педагогічної майстерності",  яке відбулося 09 лютого 2023 року для вчителів іноземної мови.  Координатор Тетяна Дзюба, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Наталія Олійник, учитель Макарівського ліцею N 1. Тема засідання "Дистанційне навчання іноземної мови. Викладання англійської мови в умовах дистанційного та змішаного навчання".                         

Молоді педагоги ознайомилися з використанням онлайн-ресурсів Kahoot та Quizziz для тренування лексики та мовних структур, а також перевірки знань.  Адже під час дистанційного навчання доцільно використовувати ці платформи, щоб доступно викласти новий матеріал та практичні завдання для його засвоєння. Модель змішаного та дистанційного навчання забезпечує нові форми роботи, змінює атмосферу на уроці, вносить певну "родзинку", що допомагає покращити віддачу учнів, досягти певних результатів у процесі вивчення предмету та забезпечує виконання освітньої програми.              

Система роботи з молодими педагогами, яка напрацьована консультантом, дає можливість краще познайомитися з кожним із новопризначених учителів і допомагає становленню їх професійної діяльності.