Про засідання Школи комп’ютерної грамотності

31.10.2022 15:54

Надзвичайно стрімкий розвиток інформаційно-комунікаційних технологій у світі, зокрема в Україні, нині вимагає невпинного впровадження та використання їх майже в усіх сферах людського життя. Не є винятком і школа. Тому перед учителем постає проблема використання саме графічних редакторів із метою унаочнення навчального матеріалу.

У дружній і творчій атмосфері пройшло перше засідання Школи комп’ютерної грамотності «Графічний редактор як один із засобів унаочнення інформації вчителів мовно-літературної та історичної галузей» (координатор Тетяна Дзюба, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Марина Караулан, учитель української мови, літератури та зарубіжної літератури ОЗО «Макарівський ліцей № 2»), на якому педагоги мовно-літературної та історичної галузей Макарівської громади познайомилися з видами графічних редакторів, роботою графічного редактора Paint.
              Учителі переконалися, що можуть за допомогою цієї програми не лише створювати певні зображення самостійно для підготовки до уроку, а й долучати до цього процесу учнів.