Про засідання Школи комп’ютерної грамотності учителів мовно-літературної та історичної галузей

31.03.2023 12:21
Учителі мовно-літературної та історичної галузей на третьому засіданні Школи комп’ютерної грамотності «Графічний редактор як один із засобів унаочнення інформації» продовжували працювати над графічним редактором Paint, який призначений для створення й редагування растрових графічних зображень в основному форматі Windows (BMP) і форматах Інтернету (GіFи JPEG); прийнятний для створення найпростіших графічних ілюстрацій, в основному схем, діаграм і графіків, які можна вбудовувати в текстові документи.
Координатор Тетяна Дзюба, консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Марина Караулан, учитель української мови і літератури ОЗО «Макарівський ліцей №2».
На занятті педагоги поділилися набутим досвідом, продемонструвавши власні навички, набуті на попередніх засіданнях. Кожна група вчителів отримала окреме завдання, яке втілила у творчі ідеї та презентувала колегам.
Педагоги нового покоління мусять уміти кваліфіковано вибирати й застосовувати саме ті технології, які сприяють досягненню цілей гармонійного розвитку учнів з урахуванням їхніх індивідуальних особливостей, відповідають змісту й цілям вивчення конкретної дисципліни.