Про засідання науково-методичної ради Центру професійного розвитку педагогічних працівників

18.01.2023 16:18

18 січня 2023 року в режимі онлайн працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників провели засідання науково-методичної ради Центру. 

Першочерговим питанням було схвалення залікових книжок з обліком методичної роботи педагогічних працівників, які атестуються на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії та педагогічному званню. 

Залікові книжки з обліком методичної роботи таких педагогічних працівників:

  1. Зданович В.Г., учитель української мови та літератури Королівського ліцею;
  2. Ащенко Н.В., учитель історії та правознавства ОЗО "Макарівський ліцей №2";
  3. Перебенесюк З.К., вихователь Макарівського ЦРД "Пролісок";
  4. Ілюшенко І.М., вихователь Макарівського ЦРД "Пролісок";
  5. Шкіт О.Т., вихователь Макарівського ЦРД "Пролісок".

Тетяна Стернюк, консультант Центру презентувала роботу керівників професійних об'єднань громади:

  • майстер-класу Оксани Кунти «Нетрадиційні техніки малювання в дитячому садку на базі Пашківського ліцею (для вихователів ЗДО та ліцеїв з дошкільним відділенням);
  • консультпункту Валентини Присяжної «Організація роботи ЗДО за програмою «Впевнений старт» (на базі Макарівського ЦРД «Пролісок») (для вихователів ЗДО).

Тетяна Дзюба, консультант Центру прозвітувала про виконання плану курсової перепідготовки педагогічних і керівник працівників громади за 2022 рік.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників значну увагу приділяє науково-методичному забезпеченню організованого переходу на Державний стандарт базової і повної загальної освіти, Концепції Нової української школи. У ході підготовки до роботи в НУШ 86 учителів-предметників, які працюватимуть у 2022/2023 н.р. у 5-х класах, пройшли сертифіковане онлайн-навчання на базі КНЗ КОР «КОІПОПК» та 17 учителів української мови та літератури на базі Інституту педагогіки НАПН України.

Ірина Горбунова, консультант Центру зупинилася на науково-методичному супроводі учителів мистецької галузі для роботи в умовах Нової української школи ЗЗСО громади.