Про засідання майстер-класу для заступників директорів, педагогів-організаторів, вчителів-предметників, асистентів вчителів/вихователів, класних керівників

27.01.2023 11:10

25 січня відбулося чергове засідання майстер-класу з теми "Співпраця учасників освітнього процесу в організації та забезпеченні інклюзивного навчання" для заступників директорів, педагогів-організаторів, вчителів-предметників, асистентів вчителів/вихователів, класних керівників. 

Координатор зустрічі Олена Матейчук, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник Вікторія Чернявка, директор Маковищанської гімназії.  

Під час заняття педагогічні працівники обговорили питання створення та роботи команди психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП в закладі освіти. Головний акцент - організація співпраці учасників освітнього процесу. 

Вікторія Вікторівна наголосила на тому, що командна робота повинна бути системною, продуманою та спрямованою на створення сприятливих умов для навчання всіх категорій дітей закладу. Без злагодженої роботи всіх спеціалістів, залучених фахівців, батьків така співпраця не може бути якісною.