Про предмет "Культура добросусідства"

19.04.2023 12:49

Дорогі колеги, вітаю!

Щиро дякую за те, що  викладаєте, чи збираєтеся викладати предмет "Культура добросусідства"! 
На жаль, через зимові проблеми зі світлом та інтернетом нам не вдалося вчасно закінчити роботу над онлайн курсом, тож лише зараз ми маємо можливість Вам його запропонувати. Вибачте за незручності. 
 
В додатку до цього листа Ви побачите невелику інструкцію як користуватися онлайн курсом і покликання на приєднання. Звертаю увагу, що для проходження онлайн курсу, Вам потрібно буде ще раз зареєструватися, щоб створити власний кабінет. 
 
Також ми плануємо провести презентацію нашого онлайн курсу в онлайн форматі в четвер, 20 квітня о 16:00. Приєдуйтеся, будь ласка, до цього заходу за покликанням нижче    

https://us02web.zoom.us/j/81151293419?pwd=QjcvdmVINEhnaEQwTDdKb21VZzE5UT09

Идентификатор конференции: 811 5129 3419

Код доступа: 970720

 

Ще хочу Вас повідомити, що наші підручники "Культура добросусідства" для 5 і 6 класів подолали наклад у 40000 примірників і рекомендовані для видання коштом держави. Також вони рекомендовані для перекладу румунською, польською і угорською мовами з виданням коштом держави. Тож дякую що обираєте нас, адже держзамовлення - це гарантія безкоштовного підручника!

 

Ми закінчуємо роботу над збіркою детальних поурочних методичних рекомендацій до 5 і 6 класу, яка буде зверстана і доступна для безкоштовного користування на нашому сайті з червня.

 

Наш новий сайт ще доповнюється матеріалами і інформацією, й буде остаточно завершений і презентований в травні. Тож слідкуйте за нашими оголошеннями і новими продуктами.

 

 

--

З повагою,
Лілія Лещенко
Координаторка освітніх програм ІДЦ "Інтеграція та розвиток"