Про обласний майстер-клас Шульги Н.М., учителя української мови та літератури ОЗО «Червонослобідський ліцей»

28.12.2022 17:37

На базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Відділу освіти, молоді, фізичної культури та спорту Макарівської селищної територіальної громади у форматі онлайн відбувся обласний майстер-клас Шульги Н.М., учителя української мови та літератури ОЗО «Червонослобідський ліцей» з теми «Методи оцінювання навчальних досягнень учнів з української мови та літератури» під час дистанційного навчання.

Лідія Бичевська, методист відділу української мови та літератури, зарубіжної літератури КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» ознайомила учасників із нормативними документами, що регламентують роботу обласного майстер-класу.

Із вітальним словом до учасників зустрічі звернулися консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Дзюба та директор ліцею Михайло Шульга.

Наталія Миколаївна ознайомила учителів області з специфікою організацій дистанційного навчання, вибору засобів та освітніх платформ, які педагог може застосовувати при онлайн-оцінювані навчальних досягнень учнів під час дистанційного та онлайн-навчання.

Презентувала власний досвід використання освітніх платформ «Quizzes» та «Classtime», наголосила на перевагах онлайн-тестів, можливості за їх допомогою об’єктивно оцінювати учнів з української мови та літератури.

Учасники майстер-класу отримали завдання зареєструватися на навчальних платформах «Quizzes» та «Classtime», щоб надалі використовувати їх на практиці.