Про консультпункт мовно-літературної галузі "Традиційні та інноваційні підходи у створенні креативної, інтелектуальної особистості на уроках словесності"

13.10.2022 15:37
Сьогодні освіта перетворюється на постійний комунікативний процес, у якому здійснюється самореалізація та саморозвиток кожного учасника освітніх практик. Адже сучасні учні належать до Інтернет-покоління, яке виросло і сформувалось у цифровому середовищі. Тому в процесі навчання доцільним є використання навчального відео. Інструментарій інформаційних, медіа й комунікаційних технологій постійно розширюється. Навички в галузі цифрових технологій стають життєво необхідними. Педагоги повинні навчитися використовувати медіаресурси для навчання й медіаінструменти для створення ефективних уроків.
Саме такі питання й опрацьовували учителі мовно-літературної галузі на консультпункті "Традиційні та інноваційні підходи у створенні креативної, інтелектуальної особистості на уроках словесності" (координатор Дзюба Т.М., консультант Центру професійного розвитку педагогічих працівників, керівник Суздальцева Т.Т., учитель української мови та літератури, зарубіжної літератури Мотижинського ліцею).
Знання, отримані на занятті, забезпечать цікаве проведення уроків під час дистанційного навчання.