Про інструктивно-методичну нараду для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури!

09.09.2021 11:59

Відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури 

Макарівської селищної ради

    09 вересня 2021 року відбулася інструктивно-методична нарада «Організація освітнього процесу з української мови та літератури, зарубіжної літератури у 2021/2022 навчальному році» для вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури які взяли участь 30 педагогів громади.  

    Координатор зустрічі, консультант з мов та літератур Центру професійного розвитку педагогічних працівників Дзюба Т.М.

Тетяна Михайлівна привітала учасників заходу, оголосила мету та завдання наради. Тема виступу консультанта – «Актуальні питання викладання української мови та літератури, зарубіжної літератури в 2021/2022 навчальному році. Планування роботи на навчальний рік».  Розкрила шляхи реалізації реформування освіти в громаді та акцентувала увагу колег на необхідності вивчення вчителями-словесниками структури, змісту, мети, завдань нового Державного стандарту базової середньої освіти (5–9 класи), визначила коло питань із практичного впровадження Стандарту в процесі вивчення української мови і літератури, зарубіжної літератури. 

    Керівники професійних об'єднань презентували плани роботи на 2021/2022 н.р.

    Участь у нараді дала можливість учасникам обговорити актуальні питання, збагатитися порадами, творчими знахідками та цікавими ідеями. На завершення наради було прийнято рішення затвердити рекомендації, що допоможуть організувати роботу і визначитися з пріоритетами у процесі роботи ТГ у 2021/2022 навчальному році.

Методичні реком мова і літ 2021-22.pptx (604474)

рекомендації.docx (16937)