Про інструктивно-методичну нараду для вчителів інформатики Макарівської селищної ради

30.09.2021 15:27

Про інструктивно-методичну нараду для вчителів інформатики  Макарівської селищної ради!

29 вересня 2021 року відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів інформатики Макарівської селищної ради.

Зустріч відбулася в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників у режимі онлайн. Учасники зібрання обговорили зміст та завдання освітньої галузі у контексті розбудови Нової української школи, реалізацію STEM – освіти та участь у конкурсі «Учитель року  - 2022» у номінації « Інформатика».

Координатор наради Булах Тетяна Володимирівна, консультант ЦПРПП ознайомила присутніх із навчально-методичним забеченням викладання інформатичної галузі у 2021/2022 н.р. та особливостями організації освітнього процесу під час дистанційного та змішаного навчання.

Керівник професійної спільноти учителів інформатики Сахацька Тетяна Леонідівна проаналізувала роботу спільноти за попередній рік та ознайомила присутніх з планом роботи на 2021/2022 н.р.

  Артеменко Оксана Сергіївна ознайомила присутніх з напрямками роботи школи комп’ютерної грамотності для вчителів різних освітніх галузей.

Не оминули питань підготовки й проведення майстер-класу, консультпункту, організації методичної роботи в громаді.

На завершення наради було прийнято рішення затвердити рекомендації, що допоможуть організувати роботу і визначитися з пріоритетами у процесі роботи ТГ у 2021/2022 навчальному

РЕКОМЕНДАЦІЇ
інструктивно-методичної наради  «Навчально-методичне забезпечення викладання інформатики
у 2021/2022 навчальному році»

 

  1. Провести засідання шкільних професійних спільнот учителів  інформатичної галузі , на яких обговорити сучасні підходи до планування і  здійснення освітнього процесу .
  2. Консультант, керівник професійної спільноти

учителів  інформатики»

Вересень -жовтень2021 року

 

  1. Спланувати роботу професійної спільноти учителів інформатики  з урахуванням нових сучасних підходів до змісту шкільної освіти.

                                                                           Консультант, керівник професійної спільноти

 учителів  інформатики

Вересень-жовтень 2021 року

 

  1. Створити постійно діючий консультпункт та школу комп’ютерної грамотності  з питань підготовки вчителів до нового формату викладання  у контексті  нового Стандарту базової освіти.

ЦПРПП

Протягом року
Про_викладання_iнформатики_та_використання_цифрових_технологiй.docx (47636)