Досвід агентності

18.01.2024 14:58

Досвід агентності

17 січня 2024 року в режимі онлайн відбулося 2 засідання  майстер -класу для класних керівників 5-11 класів з теми " Ефективні мережеві сервіси у виховній роботі учителя" (керівник Валентина Зданович, учитель української імови та літератури вищої кваліфікаційної категорії, "вчитель- методист", класний керівник 11 класу Королівського ліцею, координатор Валентина Шкуратова, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників).
 
Валентина Григорівна  ознайомила учасників із сучасними інструментами для візуалізації навчальних матеріалів та з методикою використання сервісів «WordArt”, «Wordwall” у виховній роботі.
Серед інтерактивних форм і засобів виховання продуктивною в застосуванні  є віртуальна дошка «Linoit», з допомогою якої класний керівник може організовувати та презентувати роботу з учнями, яскраво представляти матеріали. 
Це зручний ресурс, який можна використати для спільної роботи  та творчості з усіма учасниками виховного процесу (учителем, учнями, батьками).
Учителька провела віртуальний майстер-клас із створення та наповнення електронної стіни інтернет-ресурсами до свята  - Дня Соборності України.