Навчання класних керівників (заняття 1) на тему «Плекання резильєнтності в освітніх закладах. Резильєнтні вчителі»

20.03.2024 16:56

Стійкості треба вчитися, у ній треба зростати, її треба гартувати…

Війна принесла випробування в наше життя. Наш вибір – вистояти, перемогти й відродитися. А для цього нам потрібна психологічна стійкість – індивідуальна й колективна. Це те уміння, яке дозволить пройти всі випробування, залишаючись людьми світла, правди й любові, зберігаючи при цьому наше психічне здоров’я та єдність у наших стосунках.

20 березня 2024 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося навчання класних керівників (заняття 1) на тему «Плекання резильєнтності в освітніх закладах. Резильєнтні вчителі» (координатор Олена МАТЕЙЧУК, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників, Анастасія МУШКІВСЬКА, психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників, Людмила ЛЕВИЦЬКА, практичний психолог ОЗО «Червонослобідський ліцей»).

Учасники тренінгу отримали не лише теоретичні знання, а й практичні рекомендації та інструменти, які допоможуть освітянам переносити значні інтелектуальні, вольові та емоційні навантаження без особливих шкідливих наслідків для власного здоров’я, оточуючих і своєї професійної діяльності.

Дякуємо ВСІМ учасникам заняття за активну участь та підтримку ідей. Разом ми зможемо створити безпечне та підтримуюче середовище для кожного учасника освітнього процесу.